2014. január 1., szerda

Itt van

újból egy új év kezdete.


Istentisztelet után itthon vacsoráztunk, a legkisebbet lefektettem s a többiek megvártuk az éjfélt. De nem unalmas várakozás volt ez! Bár nem sok idő állt már rendelkezésünkre, azt nagyon jól töltöttük, rájöttem igazán jó kis csapatunk van itthon. Persze közben az is eszembe jutott nem lesz ez végtelen időkig így, előbb-utóbb elmennek majd, de addig ki kell használni az időt, megkeresni az alkalmakat a jó együttlétekre.

Készítettem egy kis képes válogatást az elmúlt évről. Legtöbbet a legkisebb változott, aki tavaly lett 1 éves. Jó volt visszaemlékezni, hogy mennyi szép emlékünk van, sok jóval megáldott Isten bennünket. S átsegített a nehézségeken is, gondoskodott segítségről a megfelelő időben. Gondoskodott a lányoknak új iskoláról, mert a másikat bezárták. Ez egy újabb tapasztalat arra, hogy bár bennünket érhetnek váratlan események, Isten mindent a kezében tart és lépésről lépésre vezet. Nem tudjuk mi lesz egy év múlva, sőt holnap sem, de bízhatunk Istenben, mindig megmutatja a következő lépést. Azt hiszem ezután minden évben fogok készíteni egy ilyen kis visszapillantót. Beszélgettünk és együtt imádkoztunk. Azután játszottunk egyet a gyerekekkel, na mit is? Ligrettót - ez az egyik kedvencük, amiben mind a három nagyobb szívesen részt vesz. És már éjfél is lett.

Mára egy szem fiunk beteg lett, itthon rostokoltunk. De reménykedve nézek a holnap és a jövő elé. Sok megválaszolatlan kérdés van bennem. Nemsokára a lányok fél évi vizsgái, melyek már nem 1 naposak lesznek. De vannak még fontos dolgok amelyeken gondolkozni kell...

S bár nincs benne semmi új, sőt lehet megkopott hadd kívánjak boldog Új Évet mindenkinek ezzel:

Bízd
Újra
Életedet
Krisztusra!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...