2011. április 6., szerda

Ami a legjobban megy

itt nekünk, az az olvasás. Kár, hogy nem volt nálam fényképezőgép, amikor a holnapi tanulnivalókat beszéltük meg. Itt van mama, ezért én elmehetek holnap a városba gyerekek nélkül. Elmondtam neki most este, hogy mit tanuljon míg el leszek menve, és ha nem érkezek haza, akkor marad feladatnak a Rejtelmes sziget olvasása :D. Vajon nem arra gondolt, hogy: jó lenne, ha ez lenne az egyetlen fontos feladat, és minden egyebet felfüggesztenénk, míg ezt a nagyon érdekes könyvet ki nem olvassa? Gyakrabban kell ilyet mondjak neki, olyan szépen mosolygott és ragyogott a szeme. Mert azt szoktam mondani, hogy tanulás után jön a kedvünkre való olvasás. Haj, micsoda szigorú anya vagyok!
Felirat hozzáadása
Legutóbbi olvasmányai:
Mikszáth Kálmán: Tavaszi rügyek, Szent Péter esernyője.
Nagy István: Réz Mihályék kóstolója
Roger Bourgeon: Ben-Hur fia
A Ben-Hur című könyvet valamikor régebb olvasta.

Néha kérdezem magamtól, egy-egy könyv kapcsán, hogy nem túl korai még elolvasnia? Csak azt olvassa, amit érdekesnek talál, sok könyvet kétszer, háromszor is kiolvasott. Ha nincs kedvére való olvasmány kéznél, akkor a kedvencek kerülnek sorra. Hát... ezzel így vagyunk.
Azért tanulunk is. Viszont ez a hét is nem átlagos hétre sikeredett, amikor is a betervezett "órákat" nem tudtuk mind  "megtartani". Van amit elhalasztottunk jövő hétre. Nem baj, örülünk, hogy mindenkinek jutott új könyv ezen a héten. Ezért is más ez a hét, mint a többi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...