2012. január 5., csütörtök

Bezártam

Csak kiváncsiságból megnéztem a blogstatisztikát. A forgalom forrásainál találtam egy fórumot, ahonnan a bloromra találtak. Benéztem a fórumra és amit ott olvastam... hát nehéz rá szavakat találni. Az otthonoktatásról folyik a vita, nem valami szép hangnemben. Nem vagyok híve egymás pocskodírozásának. Nem ismerem ki indította a topikot. De jobbnak láttam bezárni a blogot. Csak töredékeket akartam itt feljegyezni főként magamnak, magunknak, szeretteinknek. Egyelőre zárva maradok.

13 megjegyzés:

  1. Ó Betti! Nagyon sajnálom! Hiányozni fogtok! Meghívóval sem lehet olvasgatni? Üdvözlettel: Erika

    VálaszTörlés
  2. Nagyon örülök, hogy olvashattalak eddig is. Nekem sokat számít, hogy olvashatok más oo családok életéről, megismerhetem a gondolataikat.

    Az előítéletekkel ne törődj, élj Isten tanítása szerint. Neki kell majd számot adnunk, nem másoknak.

    A továbbiakban sok szépet, jót kívánok! Soli Deo Gloria!

    pepita

    VálaszTörlés
  3. Kedves Betti!

    Szerintem tudom, melyikre gondolsz tényleg ment a mocskolódás. Zs.-t is betámadták, de írtam a modiknak, hogy minden gyerekről szóló gusztustalan megnyilvánulást töröljenek, és megtették.

    Megértelek, mert én is majdnem bezártam, de arra jutottam, hogy arra meg biztos azt mondanák, hogy igazuk van, ezért meghunyászkodom...

    Én is azt kérdezném, mint Erika, hogy meghívóval se?

    Bergamott, aki nem otthonról ír

    VálaszTörlés
  4. De kedvesek vagytok!

    Már egy ideje gondolkodtam azon, hogy meghívóssá tegyem a blogot, de aztán mégsem tettem...

    Most pedig még gondolkodom a dolgon. Egy kis szünet... talán visszatérek rendesen vagy ha nem akkor meghívósan vagy sehogy. Szerettem ide írni.

    Bergamott, igen azt hiszem ugyanarra gondolunk. Messze ki akarok maradni, nem kérek reklámot.
    Még átgondolom a dolgot.

    VálaszTörlés
  5. Betti, nagyon nagyon sajnálom. Én is szívesen olvastalak, mint oo-társat és merítettem a gondolataidból. Kár lenne, ha többé nem tehetném.

    Tényleg gondold ezt még át. Engem is megtaláltak a nevezett csoportok, szét is próbáltak cincálni, de csak kevés ideig olvasgattam a pocskondiázást, és aztán hamar visszaszereztem a békességemet Úrban.

    Nem kell törődni másokkal: nem ismernek minket, nem is akarnak megismerni, és az, hogy az előítéleteiken keresztül tudnak csak szemlélni, róluk szegénységi bizonyítvány.

    Én is gondolkoztam mindenféle megoldáson, de ma úgy vagyok vele, hogy nem érdekel, mit írnak. Nem éri meg ezért bezárni a blogot - ne add meg nekik ezt az örömöt. A férjem azt szokta mondani az ilyen nagy porfelhőkre, hogy minden csoda három napig tart. És szerintem igaza van. El fog csitulni a dolog, vagy ha nem, akkor sem kell, hogy bármiben is befolyásoljon...

    De bárhogyan is döntesz: minden jót és áldjon és vezessen tovább az Úr az úton, amin jártok. Szeretettel gondolok rátok!

    VálaszTörlés
  6. Én még csak mostanában kezdtem el olvasgatni a blogodat, de épp elmentettem a kedvencek közé mert tetszett. Ha esetleg meghívóval később újra nyitsz, örülnék egynek, ha lehet...
    Amúgy meg ne törődj másokkal, a legtöbb blogot igazából magának írja az ember, hiszen olyan jó visszaolvasni a régebbi bejegyzéseket, nézegetni a fényképeket...

    Minden jót kívánok!

    Ditke

    VálaszTörlés
  7. Szia! Nem vagyok régi olvasód, de szeretném, ha továbbra is megosztanád életeteket, tapasztalataidat, ötleteidet. Jó volt olvasgatni és tanulni belőle. Ha majd úgy gondolod, hogy mégis folytatod, szívesen lennék továbbra is olvasód. Jó lenne ha szórnál elénk igazgyöngyöket, akik tudjuk azok értékét és nem tapossuk el őket. Szeretettel: N.

    VálaszTörlés
  8. Nagyon bánt engem is ez a fordulat. Bevallom gyávaságból nem írok blogot, viszont olyan bátorító a másét olvasni! Egyre több oo témájú blog szűnik meg. Nincs valami megoldás, hogy ne veszítsük egymást szem elől? Egy zártabb közösségi valami?
    HajniM

    VálaszTörlés
  9. Szia! Viszonylag új olvasód vagyok én is. Felnézek minden otthon oktatóra, nagyon jó olvasni az írásaitokat! Minden jót kívánok!

    VálaszTörlés
  10. Szia!

    Pont elkezdtem olvasni a blogot. (Van egy 24 és egy 6 hónapos csöppöm). Erre a második bejegyzés a zárás. :( Ha meghívóssá tennéd, légyszi küldj nekem is meghívót! :)

    VálaszTörlés
  11. Tudom, melyik fórum, olvastam én is :( és azt is tudom, hogy rosszul esik, de túl kell lépned rajta, magad miatt :)
    ha meghívós lesz, szeretnék menni veled

    VálaszTörlés
  12. Napok óta gondolkozom, mit írhatnék neked.
    Mert nagyon fogsz hiányozni. Azért ha meghívóssá teszed, ne feledkezz meg rólam sem.

    VálaszTörlés
  13. Meghívós nem lesz, mert ami valahol a neten le van írva, az már nem lehet titok.

    Gondolkodtam ... és újra itt vagyok. Lehet a blog jellege változni fog kicsit. De még szeretnék néha írni, mert én is sokat tanulok másoktól és hogy legyen mit visszaolvasni ...

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...