2012. november 21., szerda

Visszapillantás

Megváltozott az életünk. Ezt senki sem bánja közülünk. Igyekszünk összedolgozni, alkalmazkodni egymáshoz. Nem mindig könnyű. Sokat kell még tanuljak.


Olyan gyorsan telnek a napok! Elhatároztam, hogy kevesebbet netezek. Elég sok olvasnivalóm gyűlt össze, kiegészítő anyagok, amelyekre nekem van szükségem, hogy témában legyek.

A kicsikkel nagyon hasznosnak bizonyult a könnyen és sokféleképpen használható gombos doboz. (Gyerekkotomban nagyon szerettem nagymamám gyönyörű gombos dobozával játszani és a rengeteg sokféle gombbal.) Válogatás forma, szín, goblyukak szeint, ilyen-olyan rendezés, kirakás. 


Az itteni logikai játékban nincsennek lyukas elemek, de vannak vékonyak és vastagok. Ezzel is játszottunk. Megunhatatlan. Már említettem régebb a Virág-féle játékváltozatot is. Újra és újra előkerül, a kicsik szeretik.


Ősz van, gyönyörű. Igyekszünk kihasználni a napsütéses napokat és jükat sétálunk kint. Élvezzük az avar zörgését a lábunk alatt a parkban. Leveleket gyűjtünk. 



Három hétig itt lakott nálunk egy kis dobozban egy fülbemászó bogár. Majd került mellé egy hernyó. Aztán egy álmos reggel valaki leverte a dobozt, minden kiborult belőle. Vége lett ennek a játéknak is.


Most csak ez a pár kép és szó.
Hála Istennek gondviseléséért, minden nap megújjul szeretete irántunk.
Még jelentkezem. Lehet csak nagyon röviden.

4 megjegyzés:

  1. Milyen gyönyörű a kép:) És a levéllenyomatos is csodálatos lett!

    VálaszTörlés
  2. Az a hullófaleveles szerintem is gyönyörű festmény! Nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
  3. én is nagyon szerettem a nagymamám gombos dobozát :)

    VálaszTörlés
  4. Virág köszönöm. Megmondtam a "festőnek", jót tett neki. :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...