2010. december 20., hétfő

Készítjük

rendületlenül a mézeskalácsot. Angyalkát is készítettünk ma (ötlet innen) és mindegyik gyerek angyalkát akar enni, így lehet még készítek egy adagot, csupa angyalkát, mert gyakorlat teszi a mestert, a végén már elég jól néztek ki az angyalkák :D. Holnapra maradt a díszítés, mert most már tudom, hogy csak dupla adaggal érdemes nekiállni mézeskalácsot sütni, így ma este elég volt megsütni.
A gyerekek már alig tudják kivárni az ünnep érkezését.
Magam részéről egyszerű, csendes ünnepre vágyom. Szeretnék pihent és éber lenni, hogy meghalljam a régi történet ma nekem szóló üzenetét. Több kell, mint karácsonyfa, ajándék, finom ennivalók ... - ünnepet szeretnék itt bent... a szívemben.

2 megjegyzés:

  1. Szívemből szóltál Betti. Én is arra vágyom, hogy bár minden arrafelé sodor, hogy vigyen a divat és az ár, de semmit nem ér az egész, ha belül kiüresedik az ünnep. Nálunk a gyerekek elég nagyok ahhoz, hogy több jelenjen meg benne, ráadásul a fiam külföldön van, nagyon sajnálom, hogy nem lesz velünk! Valószínű egy egyszerű, csendes, falusi karácsony lesz, pont, amilyenre vágyom. Üdvözlet a mézeskalácsos csapatnak! Erika

    VálaszTörlés
  2. Köszönjük. Legyen szép, békés, áldott ünneptek!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...