2012. június 17., vasárnap

Itt a vakáció!

Megvolt a tanév végi vizsga. Az egész család elmentünk, a baba is jól vislete magát, kivéve este hazafele, amikor majd egy órát sírt, nem tudjuk miért, s ezt ma itthon is megismételte. Hálásak vagyunk Istennek oltalmáért és a vizsga eredményéért.
Megvan a bizonyítvány és újra több könyv az iskola könyvtárából.
Én nem láttam annyira, de a tanító néni, az igazgató visszajelzése az, hogy volt fejlődés a téli vizsgához képest. Ugyanakkor van még min dolgozni, javítani, fejleszteni. Nagyon szeretem a vizsga utáni beszélgetést, amikor megmondják mi megy jól, mire kell jobban figyelni, gyakorolni.
Megkaptuk a jövő évi tankönyveket. Tavaly csak ősszel kaptuk meg őket, kevés időm volt átnézni előre az anyagot. Most itt a nyár, nyugodtan (már amennyire egy bébi mellett lehet) átnézhetem, miből mit kell tanulni jövőre, olvashatok segédanyagot.

Kicsit változik az életünk. Eddig minden nap volt legalább pár órára segítségem. Most már ritká(kábba)n lesz, együtt kell elboldoguljunk a gyerekekkel. Biztos lesznek nehéz percek, órák. De jó lesz látni, megélni, hogy egymásra vagyunk utalva, mindenki segíthet, tehet valamit, hogy jól érezzük magunkat. Azt hiszem értékes lehetőségek nyara áll előttünk. Lesz bőven játék, olvasás és még meglátjuk mi.

Most pedig pihenünk.

Fotó: internet

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...