2012. szeptember 14., péntek

Ősz

Nagyon szép az ősz. Az édes szőlő, a kellemes meleg, a sárguló levelek...
És lassan sorban mindenki egy évvel öregebb lesz itt nálunk.
Annyi a dolog, az ünnep, hogy nyárig nem lesz időnk unatkozni.

Rövidülnek a nappalok :).


Csenge majdnem minden este azzal a panasszal fekszik le, hogy "ma alig volt időm olvasni". Mostanában (elmúlt 2-3 hét) is sikerült kiolvasnia pár könyvet:
A titkos kert
A padlásszoba kis hercegnője
A dzsungel könyve
Ezek új könyvek voltak. Sok könyv van, amit nem tudom hányszor újraolvasott már. Rongyosra olvasta a "Nyomok a hóban"-t és tetszenek neki a Patricia St. John könyvei, szívesen olvassa Bálint Ágnes gyerekkönyveit, Panka és Csiribi történeteit, a Marikás könyveket.

A kicsiknek felolvasom most "Állatkalandok a tanyán"-t. Szép történetek szép képekkel. S bár már olvastuk, szívesen hallgatják. És akkor most a "háziállatok" a téma többek között a kicsikkel.

3 megjegyzés:

  1. szia!
    5,5 éves kislányommal szeretnék feladat lapozni amikor kedve tartja, és szeretném ha ajánlanál oldalt, ahonnan tudnék neki valót letölteni!
    köszönöm!
    krisztina, győr :)

    VálaszTörlés
  2. Szia Krisztina!

    Mi szeretjük a Logico és Lük játékot, ahol a lapokat, füzeteket újra meg lehet oldani, mivel nem kell írni rájuk. Több gyerekért megéri a befektetést.

    Feladatlapok - van, volt pár jó munkafüzetünk, amiből a jó oldalakat kivágtam, fénymásoltam. Internetről pedig legtöbbször keresem azt ami épp kell, leginkább angolul. Sok anyag van, ami ingyen nyomtatható.

    Blogomon jobb oldalt a Linkek között találsz pár oldalt, pl. a DLTK.

    Írd be a keresőbe: "kindergarten worksheets free printables" - biztos találsz valami letölthetőt. De kereshetsz azt, ami neked kell. Nekem ma előírt nyolcasok kellettek, már nem tudom, hol, de találtam.

    Sok sikert a keresgélésben :)

    VálaszTörlés
  3. Még annyit: magyar feladatlapokat nem tudom, honnan tölthesz - lehet, hogy ez érdekelne, ebben nem tudok segíteni.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...