2013. május 20., hétfő

Volt egy konfi...

Még fáradtak vagyunk, de nem bánjuk, hogy elmentünk Bicskére az otthonoktató konferenciára.


Azt hiszem három évvel ezelőtt voltunk még erre, akkor mint kíváncsiak egy hasonló konfin.. Most is kíváncsian mentünk, tele várakozással, milyen lesz, kikkel találkozunk, kapok-e kérdésemre választ?
A múltkor gyerekek nélkül voltunk. Most gyerekeink közül három velünk volt. Hajnalban indultunk, éjfél után értünk haza, de elég jól bírták a gyűrődést, sokat voltak kint az udvaron és bent is volt játék, volt pellenkázó, szoptató szoba, igazán jó, családbarát helyen volt a konfi.
Akkor minden előadáson, beszélgetésen jelen voltunk mind a ketten. Most felváltva, sőt le is maradtunk a konfi egy részéről, ezért alig várom, hogy a hanganyag elérhető legyen. Mégis most többel maradtam, vagy aktuálisabb volt az, amit hallottam, talán mert már pár éve ezen az úton járunk. Nagyon tetszett Potter néni előadása és a beszélgetés Leslievel. Nagyon jó volt találkozni más szülőkkel. Van min gondolkozni, mire törekedni, min változtatni.
Szinte véletlenül -nem, nem volt véletlen - találkoztunk egy gyógytornásszal is. Még mindig nagyon zavar a hátfájás, s bár épp nem kerestem segítséget erre, mert sürgősebb, súlyosabb gondjaink vannak, Isten számon tartja szükségeinket és gondoskodik rólunk.
Aztán egy alapítvány gondoskodott arról, hogy ne üres kézzel jöjjünk el, mindenki kapott valamit.
S mivel nagyon jól éreztük magunkat, elő se vettem a fényképezőgépet. A fenti kép is a netről van. Remélem lesz még hasonló konfi és mi is el tudunk menni.

2 megjegyzés:

  1. Nem tudod, elérhető valahol az elhangzott anyag (akár írásban, akár szóban)?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A hanganyag elérhető lesz majd. Esztert kell kérdezni.

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...