2013. október 8., kedd

Megérkezett

az elmúlt hét végén az első osztályos munkafüzet is. Tankönyv maradt a Nagytól, de a munkafüzetet ki volt töltve annak idején, nem tartottam meg. Akkor azt hiszem a Corvin kiadótól vásárolt az osztály munkafüzetet. Már nem tudom, hogy mennyire volt jó, mennyire tetszett, arra emlékszem, hogy színes volt.
Most a Kreativ kiadótól rendeltem meg a munkafüzeteket -azt hiszem még nem rendeltem tőlük semmit. A munkafüzet csak fehér-fekete, de nagyon tetszik, jól lehet tanulni vele. A tankönyvet nagyon jól kiegészíti, mert arról nem mondhatom, hogy jaj, de jó. Ebben a tanévben főleg szavakat, kifejezéseket és beszélni tanulunk. A tanulásban nagy segítség, hogy az elsősünk már olvas.



Igyekszem, hogy a két középsővel együtt tanuljuk a románt, mert tavaly, mikor az előkészítős anyagot vettük át, a kisebbik ha jelen is volt, nem mindig tanult, figyelt, de akkor 4 évesként elnéztem. Most már vele tanuljuk az előkészítős anyagot. Ez jó ismétlés az elsősnek. A kisebbnek pedig mellettünk adok munkát mikor az elsőssel románt tanulunk, hátha még ragad rá valami. Önkéntesként beszáll az majdnem másfél éves is s főleg szavak tanulásánál próbál utánozni bennünket. Azt hiszem ő jár a legjobban. :)

2 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...